2013-03-07 19:34:03
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, «ΤΣΕΚΑΡΕΙ» ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Οι Νίκος Ιωαννίδης και Γιάννης Παιδάκης, όπως ηδη σας έχουμε ενημερώσει, προπονήθηκαν την Πέμπτη με την πρώτη ομάδα, με τον Μίτσελ να συνεχίζει το... σκάουτινγκ στους πιτσιρικάδες του συλλόγου.

Έναν επιθετικό (Ιωαννίδης) και έναν χαφ (Παιδάκης) έφερε στο Ρέντη για να κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα ο Ισπανό, ο οποίος σε καθημερινή σχεδόν βάση ανεβάζει παίκτες από τους Νέους για να τους βλέπει και έτσι να έχει ο ίδιος άποψη για το τι μπορούν να κάνουν και να προσφέρουν γενικά. Ο Ιωαννίδης πάντως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ.

Του αρέσει διότι έχει ωραίες κινήσεις, καλή ντρίμπλα, ξεπέταγμα σε ανοιχτούς χώρους και καλό σουτ, ενώ επιπλέον έχει καλό τελείωμα για την ηλικία του. Μάλιστα τον Ιωαννίδη θα τον δει ξανά ο Μίτσελ και όπως προέκυπτε από το Ρέντη ο Ισπανός δεν έχει πάρει ακόμα τελικές αποφάσεις για τους πιτσιρικάδες.

Πάντως στους εκλεκτούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν συμπεριληφθεί οι Βούρος και Βέργος για να πάρουν μία γεύση από την πρώτη ομάδα και ατμόσφαιρα από παιχνίδια Κυπέλλου, με τον Μίτσελ να έχει την πρόθεση να ανεβάζει νεαρά ταλέντα στην πρώτη ομάδα και να... τσεκάρει πρόσωπα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ