2013-03-07 17:58:38
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ
Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύεται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς και γενικά των Ενόπλων Δυνάμεων; Για τέταρτο συνεχόμενο μήνα δεν έχουν πληρωθεί τα εκτός έδρας και παραμεθορίου, χρωστούμενα.... Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας απολύτως να ενημερώσει τα στελέχη για αυτά τα χρωστούμενα για το πότε θα τα πάρουν (και αν τα πάρουν), ούτε η πολιτική αλλά ούτε και η στρατιωτική ηγεσία δεν έχουν βγάλει ενημέρωση.

Πείτε μας έστω πότε θα τα πάρουνε, τι περιμένετε για να τα πάρουνε και αν τελικά θα τα πάρουνε.

Σαν να μην φτάνει τα χρωστούμενα που δεν παίρνουν έχουν παράλληλα αναδρομικές κρατήσεις απο τον Δεκέμβριο εως και τώρα 150 ευρώ το μήνα και άνω, δόσεις απο την εφορία για το εισόδημα 2012 και ότι άλλο χαράτσι μπορεί να έχει ο καθένας τους.

Οικογένειες μετα βίας μπορούν να επιβιώσουν, χρωστάνε ενοίκια, ρεύματα, δόσεις σε τράπεζες, δεν μπορείς να δίνεις δικαιολογίες αντι χρημάτων ούτε στον σπιτονοικοκύρη σου, ούτε στην ΔΕΗ ούτε στην Τράπεζα που χρωστάς ενα δάνειο για ένα σπίτι ή ενα αυτοκίνητο που πήρες.


Τουλάχιστον η στρατιωτική ηγεσία θα έπρεπε να έχει ενημερώσει επίσημα τα στελέχη της για το θέμα καταβολής η μη των παραπάνω χρημάτων, απο την πολιτική ηγεσία δεν περιμένουμε να ενδιαφερθεί για να ενημερώσει.

Όπως το Δημόσιο , Η ΔΕΗ και οι διάφορες κρατικές υπηρεσίες, οι Τράπεζες και άνθρωποι που νοικιάζουν τα σπίτια τους θέλουν τα χρήματα τους, έτσι και τα στελέχη θέλουν τα χρήματα τους.

Μην τα κοροϊδεύεται άλλο , μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους που είναι μακριά απο τα σπίτια τους δεν πάει άλλο.

Και εάν θέλετε πράγματι να σώσετε την Ελλάδα μας (Εθνοπατέρες με τις 2 συντάξεις και άνω χωρίς να έχετε οι περισσότεροι δουλέψει ποτέ στη ζωή σας ,γιατί από φοιτητές βρεθήκατε στη πολιτική) κόψτε τουλάχιστον τη μία σύνταξη σας και καταργήστε το αφορολόγητο πού έχετε "έλεος" μας βουλιάξατε δεν πάει άλλο ποιό κάτω δε το βλέπετε; φτάνει πιά Η Φωνή της απελπισμένης Μάνας και ο πόνος της δεν έχει ''όρια''

Πηγή: pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ