2013-03-07 14:40:09
Φωτογραφία για ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ
Ο Μίτσελ αφιέρωσε επιπλέον χρόνο στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο δουλεύοντάς τον πάνω σε τακτική, τεχνική και σουτ.

«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις», η αξίωση του τεχνικού επιτελείου από τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μίτσελ και το αποδεικνύει εμπράκτως αφού εκείνος του έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός τεχνικός τον έκανε βασικό και τον ανέδειξε και φυσικό είναι να μην αφήνει τίποτα στην τύχη όσον αφορά το συγκεκριμένο παίκτη. Έτσι στο πλαίσιο της προπόνησης όποτε καθίσταται εφικτό είτε εκείνος είτε οι συνεργάτες του, αφιερώνουν χρόνο στον Βλαχοδήμο.

Την Πέμπτη ο Βλαχοδήμος έκανε επιπλέον δουλειά. Ασχολήθηκε με τους τομείς της τακτικής, της τεχνικής και των σουτ. Ο Μίτσελ μαζί με τους συνεργάτες του, του έδειξαν το πως θα πρέπει να κινείται σε ελεύθερους και μη χώρους και το πως να αντιμετωπίζει και να ντριπλάρει σωστά τον αντίπαλο. Παράλληλα δούλεψε πάνω στα τελειώματά του αφού έχει διαπιστωθεί πως και πολύ καλή τεχνική έχει και έκρηξη και ταχύτητα, όμως τα σουτ του προς το τέρμα δεν είναι τα ανάλογα.


«Τελείωνε σωστά και γρήγορα τις φάσεις. Έχεις όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρεις», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν προς τον παίκτη.

Άλλωστε ο Βλαχοδήμος με τις ευκαιρίες που έχει βγάλει ατομικά έως τώρα άξιζε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές. Επειδή όμως δεν τελείωνε όπως έπρεπε τη φάση έχανε την δυνατότητα να βάλει και άλλα τέρματα. Ο νεαρός χαφ όμως έχει σθένος, αποφασιστικότητα και πυγμή να δουλέψει και άλλο για να γίνει καλύτερος και μάλιστα άμεσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ