2013-03-07 13:30:05
Φωτογραφία για Τέλος ο Μιχαλήτσος
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας του Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Σε συνάντηση που είχε το πρωί της Πέμπτης είπε στους παράγοντες του Άρη πως αν είναι αυτός το πρόβλημα θα παραιτηθεί.

Οι δύο πλευρές χώρις και σε λίγα λεπτά θα ανακοινωθεί και από την ΠΑΕ Άρης το διαζύγιο.

Κάθε ρεκόρ έχει σπάσει ο Άρη στο θέμα του προπονητή. Οι παράγοντες τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα με την ελπίδα η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να διατηρηθεί στην κατηγορία. Όπως σας ενημέρωσε από χθες το gazzetta.gr ο Γιαννης Μιχαλήτσος είναι «ανεπιθύμητος». Έτσι λοιπόν σήμερα το πρωί σε συνάντηση που είχε με ανθρώπους της ομάδας τους είπε «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα παραιτούμαι» είπε στους παράγοντες του Άρη. Προπόνηση με τους γυμναστές Βλάχου και Γιώρη γίνεται στο Νέο Ρύσιο.

Σε λίγα λεπτά η ΠΑΕ Άρης θα εκδώσει ανακοίνωση όπου θα αναφερθεί, πιθανότατα στα αίτια του διαζυγίου. Έτσι λοιπόν ο Άρη για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα έχει στον πάγκο του κάποιο υπηρεσιακό τεχνικό εκ' τον έσω μέχρι νεοτέρας.

Όσον αφορά τον Τάκη Λεμονή, ο Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta βρίσκεται στο εξωτερικό και κάθε επικοινωνία μαζί του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο στην ΠΑΕ δεν διαψεύδουν το ενδιαφέρο για τον Έλληνα τεχικό. Πάντως στη λίστα βρίσκονται και άλλες περιπτώσες προπονητών.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ