2013-03-07 10:12:04
Φωτογραφία για Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη
Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για την υπόθεση της επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη από αγνώστους δράστες.

Η δίκη... επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα, ωστόσο αναβλήθηκε για σήμερα.

Σε δήλωσή του για την υπόθεση ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είναι ψευδείς και κακαστημένες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση την οποία είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 (πριν εκλεγεί ο βουλευτής ο Ηλίας Κασιδιάρης) στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.

Ο κ. Κασιδιάρης δικάζεται μετά την άρση της βουλευτικής του ασυλίας, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχε συνδρομή στους άγνωστους που χτύπησαν με γκλομπς και μαχαίρωσαν τον φοιτητή, αφαιρώντας του και την αστυνομική του ταυτότητα.

Η εμπλοκή του βουλευτή στην υπόθεση προέκυψε από κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που ανέφερε στις αρχές ότι οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο το οποίο ανήκε στο νυν βουλευτή.

Ο ίδιος αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στο περιστατικό και υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα και ώρα βρισκόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο ως ιατρικός επισκέπτης και ότι το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ της κλινικής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ