2013-03-07 09:07:28
Φωτογραφία για ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ... ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΗΘΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Για αρκετή ώρα τα είπαν την Τετάρτη Λίνεν και Κολιάδης, συμφωνώντας πως θα πρέπει να «φτιάξουν» τους παίκτες της ΑΕΚ μέχρι την Κυριακή, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε πολύωρη συζήτηση με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος την Τετάρτη στα Σπάτα, ενόψει του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί με τους «ερυθρόλευκους». Εκείνο στο οποίο εστίασαν οι δύο άνδρες στα λεγόμενά τους, ήταν στο γεγονός πως θα πρέπει οι παίκτες του Δικεφάλου να πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι, αφού ο συγκεκριμένος τομέας είναι και ο πλέον σημαντικός σε αυτά τα παιχνίδια.

Από την Πέμπτη κιόλας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για... ανύψωση του ηθικού τους, αφού η αλήθεια είναι πως τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, με αποκορύφωμα την ήττα από τον Παναθηναϊκό, χάλασαν το κλίμα ευφορίας που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα Λίνεν και Κολιάδης μίλησαν και για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο, εξετάζοντας το κατά πόσο μπορούν να... παραμεριστούν, ώστε να παραμείνουν άπαντες προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ