2013-03-07 08:45:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Το σκήνωμα του ΠΑΣΟΚ
Tο ΠΑΣΟΚ αγίασε. Οι συνδικαλιστές και οι βολεμένοι τρέχουν να πάρουν έστω και ένα κοκαλάκι από το σκήνωμα για φυλαχτό μπας και τους βοηθήσει σε νέες δόξες, μάσες και κονόμες.

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ότι σε μια κατεστραμμένη απ’ αυτούς χώρα, υποδέχτηκαν αλαλάζοντας τον πρώην αρχηγό, ο οποίος φέρει καθοριστική ευθύνη για το ότι επακολούθησε;

Εκατοντάδες συνδικαλιστές καταχάρηκαν για τις ψήφους και τα αξιώματα που έλαβαν αναμεταξύ τους, πάντα με τη γνώριμη τεχνική του σημαδεμένου ψηφοδέλτιου και της παρασκηνιακής συνδιαλλαγής. Αυτή όμως θα είναι και η τελευταία τους χαρά γιατί οι τιμές και δόξες τελείωσαν, τώρα είναι απλώς βαρίδια που θα καταποντίσουν μια ώρα νωρίτερα το νέο συνδικαλιστικό ΠΑΣΟΚ που ονειρεύονται. Είναι οι ίδιοι που εκλέγονται δεκαετίες τώρα γιατί ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς, απειλώντας και εκβιάζοντας τους εργαζόμενους.

Μη νομίσουν όμως ότι με τα αξιώματα που έλαβαν δικαιώθηκαν και απαλλάχθηκαν από τις τεράστιες ευθύνες των πεπραγμένων τους. Ας ρίξουν μια ματιά στους αξιωματούχους που πρόσφατα έφαγαν ισόβια και ας αναλογισθούν τη ζημιά που έκαναν στους εργαζόμενους και στον τόπο μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά.

Όλος αυτός ο συρφετός που διέλυσε τη χώρα και επ’ ουδενί επιθυμεί την κάθαρση, είναι πλέον ζήτημα αν, με όχημα το σκήνωμα του ΠΑΣΟΚ, θα ξαναμπεί στη Βουλή.

Έχουν γνώση οι φύλακες.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ