2013-03-07 03:55:04
Φωτογραφία για «Έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε ούτε το 2014 από την κρίση»
«Η πολιτική που εφαρμόζουν, απορρίπτεται απ' τον πολίτη. Πρέπει να αλλάξουν πολιτική», δήλωσε ο πρώην... υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, τονίζοντας ότι «η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται με υποταγή και σκυμμένο κεφάλι».

Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον Alpha 9,89, εκτίμησε ότι «έτσι όπως πάμε δεν θα βγούμε από την κρίση ούτε το 2014. Η πολιτική που ακολουθούμε βαθαίνει την κρίση. Πάμε σε επικίνδυνο αδιέξοδο με δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να κάνουμε στροφή στην πολιτική μας».

Ο κ. Αρσένης έκανε δε λόγο για «πολιτικές ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο». «Θα έπρεπε να είχαμε πάρει μέτρα αλλά και όλα να τα είχαμε κάνει σωστά θα μας επηρέαζε η διεθνής κρίση», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποστήριξε ότι «ο Έλληνας πολιτικός όταν πάει στο εξωτερικό δεν πρέπει να 'ναι καλό παιδί αλλά να διαπραγματεύεται».

Για τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι «υπάρχουν ευθύνες. Έπρεπε να ελεγχθούν τα στοιχεία που λάβαμε» και τόνισε ότι «για να καταπολεμηθεί η διαφθορά χρειάζεται η βούληση της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος». «Όσον αφορά δε, τα cds δεν έγινε ο έλεγχος που έπρεπε να γίνει», πρόσθεσε.


Τέλος, ο κ. Αρσένης δήλωσε ανοικτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ενεργός πολίτης και φυσικά είμαι στη διάθεση να καταθέσω την εμπειρία μου αν μου ζητηθεί» είπε ο πρώην υπουργός και χαρακτήρισε χαρισματικό ηγέτη με θάρρος και ανοικτό μυαλό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «ο Τσίπρας είναι χαρισματικός και μπορεί να κάνει πράγματα…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ