2013-03-07 03:10:03
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης... τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 36, 22 και 39 ετών, δύο άντρες και μία γυναίκα αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών», της «Πλαστογραφίας» και του «Κώδικα Νόμων για Ναρκωτικά».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί (36χρονος και 22χρονος), κατά το χρονικό διάστημα από 02-02-2013 έως 18-02-2013, διέπραξαν από κοινού δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων και μία απόπειρα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και κοσμημάτων.

Συγκεκριμένα ο βράδυ της Τρίτης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πληθώρα κοσμημάτων καθώς και ένα φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 44,1 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο προσέγγισης και απόκρυψης των αφαιρεθέντων αντικειμένων, μέρος των οποίων αναγνωρίσθηκε από τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, ο 22χρονος κατά τον αστυνομικό έλεγχο υπέδειξε πλαστό Δελτίο Στοιχείων Ταυτότητας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ