2013-03-06 20:54:07
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ 11ΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Ο Μίτσελ σκέφτεται να μην διαφοροποιήσει καθόλου την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, κατεβάζοντας τα ίδια πρόσωπα που είχε στην άμυνα του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ υπάρχουν σκέψεις για Μανιάτη και για Φουστέρ.

Το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο, Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζιμπούρ.

Από αυτούς ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να μην αλλάξει κανέναν στην αμυντική γραμμή της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα ο Μανιάτης είναι ένας υποψήφιος για την ενδεκάδα, όπως και ο Φουστέρ παρά την αποχή του από τα γήπεδα για αρκετό χρονικό διάστημα, κάτι που αναμφίβολα τον έχει επηρεάσει.

Για τον άξονα ένα πιθανό σενάριο είναι να χρησιμοποιηθούν οι Φέισα, Μανιάτης και Μασάντο ή Γκρέκο ενώ ο Ισπανός χαφ συνεχίζει να είναι στο μυαλό του Μίτσελ με κάποιες εκτιμήσεις να αναφέρουν πάντως πως η επικρατέστερη εκδοχή είναι να μπει ως αλλαγή στον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στα άκρα λογικά θα πάνε ξανά οι Αμπντούν και Βλαχοδήμος ενώ το προβάδισμα για την επίθεση το έχει ο Τζιμπούρ έναντι του Μήτρογλου. Γενικότερα επειδή η ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ πήγε πολύ καλά ο Μίτσελ δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές.


Όπως και να έχει πάντως ο Ισπανός τεχνικός είναι υποχρεωμένος να κάνει αλλαγές και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο την άλλη εβδομάδα, αλλά και με την Κέρκυρα στην επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δεν έχει άλλη επιλογή από την στιγμή που η ομάδα του πρόκειται να δώσει μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών τρεις αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με το μυαλό στην κούπα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με το μυαλό στην κούπα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ