2013-03-06 20:18:03
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΟ... ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ Ο ΓΚΡΕΚΟ!
Ο Λεάντρο Γκρέκο αφού πρόλαβε να δει παλιούς του φίλους στη Ρώμη πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά τα μαθήματα του Μίτσελ έκανε μάθημα... αγγλικών την Τετάρτη.

Ο Ιταλός χαφ δεν είναι ο μόνος ξένος παίκτης του Ολυμπιακού που μαθαίνει ξένες γλώσσες, προσπαθώντας αυτήν την χρονική περίοδο να βελτιώσει αισθητά τα αγγλικά του. Το ίδιο κάνει και ο Πάουλο Μασάντο με καθηγητή στο σπίτι με τον Πορτογάλο χαφ να κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών και ελληνικών.

Όσον αφορά τον Λεάντρο Γκρέκο αφού έκανε το νέο του τατουάζ στη Ρώμη και συνάντησε τέσσερις παλιούς του φίλους επέστρεψε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη αφού άκουσε με προσοχή τα ποδοσφαιρικά μαθήματα του Μίτσελ στο Ρέντη υπήρχε και... συνέχεια.

Έκανε μάθημα αγγλικών έχοντας μαζί του και το i-pad του και τον φορητό του υπολογιστή. Φρόντισε μάλιστα να επικοινωνήσει ξανά με φίλους του στο Facebook αλλά και followers στο twitter. Ο Γκρέκο προσπαθεί να αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά γίνεται την μέρα του και έτσι εκτός από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού κοιτάζει να βελτιώσει και άλλα πράγματα, όπως τα αγγλικά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ