2013-03-06 16:59:04
Φωτογραφία για H 7η ΥΠΕ Κρήτης για παροχή ιατρικών υπηρεσιών τρίδυμων παιδιών οικογένειας
Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται σε ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης οικογένειας με τρία μικρά παιδιά στο Ηράκλειο, ένα εκ των οποίων δάγκωσε ποντίκι και της αδυναμίας της οικογένειας για εμβολιασμό των παιδιών, άμεσα ενημερώθηκαν οι Υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κα Άννα Τριχοπούλου και Γιώργος Νεοφώτιστος καθώς και ο Διοικητής της Αντώνης Γρηγοράκης, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, σε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Νίκο Κυδωνάκη, προκειμένου να παιδιά της οικογένειας να μεταφερθούν αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί στο νοσοκομείο για να υποβληθούν δωρεάν σε πλήρη παιδιατρικό ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις. Ακολούθως θα υπάρξει σχετική μέριμνα και για τον απαραίτητο εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών.

Σχετικά ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος θα επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Επισημαίνεται πως η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, δια μέσω και του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία, βρίσκεται καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεση των φορέων που εντοπίζουν θέματα υγείας, αρμοδιότητας της, πρόθυμη να συμβάλλει στην επίλυση τους, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση σε πολίτες που χρήζουν ανάγκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ