2013-03-06 14:34:10
Φωτογραφία για «Η μεταπολιτευτική ταυτότητα της καραμανλικής ΝΔ δεν έχει σχέση με αυτό που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει ο Σαμαράς»
«Η μεταπολιτευτική ταυτότητα της καραμανλικής ΝΔ δεν έχει σχέση με αυτό που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει ο Αντώνης Σαμαράς», είπε στον Α 9,89 ο Πάνος Σκουρλέτης, Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αποψινή εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή για τα 15 χρόνια από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ, στην οποία θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Τσίπρας θα πάει στο ίδρυμα Καραμανλή γιατί πρόκειται για μια ιστορική φυσιογνωμία», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εκλαμβάνει τη μεταπολιτευτική περίοδο του Κωνσταντίνου Καραμανλή σαν μια προσπάθεια να διορθώσει τη λειτουργία του πολιτεύματος», ενώ τόνισε ότι «έγιναν σοβαρές κρατικοποιήσεις στην οικονομία» και τόνισε ότι «ο νεότερος Καραμανλής ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα προβλήματα που έχουμε σήμερα».

«Με ευφυολογήματα δεν μπορείς να κάνεις πολιτική σήμερα. Οι άνθρωποι πράττουν σήμερα μια εγκληματική πολιτική», ανέφερε ο κος Σκουρλέτης για το κυβερνητικό έργο.

Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται στην αναδιανομή και στη φορολογική δικαιοσύνη. Θα εφαρμόσουμε  το περιουσιολόγιο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο τζούντο ''ψυχρή εκτέλεση;''
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο τζούντο ''ψυχρή εκτέλεση;''
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ