2013-03-06 09:42:11
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (11/3) ΤΟΥ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ
Στο CAS θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Ντέρεκ Μπόατενγκ παρότι έχει διαρρεύσει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Ντνιέπρ για να βρούνε εξωδικαστική λύση.

Την Δευτέρα (11/3) θα εκδικαστεί η υπόθεση στο CAS, εξέλιξη που δείχνει να είναι θετική για τους ερυθρόλευκους» καθώς θέλουν να τελειώνει όσο το δυνατό το συντομότερο το θέμα του Γκανέζου μέσου.

Ο Μπόατενγκ προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη, παρότι η Ντνιέπρ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλο σύλλογο. Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος άσος δεν μπορεί να υπογράψει άλλο συμβόλαιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης διαφορών του CAS και όχι στη FIFA, όπως ήταν γνωστό το προηγούμενο διάστημα.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη Δευτέρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να επικυρωθεί η ελευθερία του παίκτη από τον ουκρανικό σύλλογο έτσι ώστε να έρθει το πιστοποιητικό του και να αγωνιστεί με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς να γίνω σωστός ρε μάνα…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς να γίνω σωστός ρε μάνα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ