2013-03-05 21:06:29
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Πατρέων στο πλευρό των σπουδαστών του ATEI
O Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του αντιπροσωπεία σπουδαστών που διαδήλωναν κατά του Σχεδίου «Αθηνά». Ο Δήμαρχος τόνισε στους σπουδαστές ότι η Δημοτική Αρχή κατανοεί τα αιτήματά τους και συμπαρίσταται στον αγώνας τους.

Ο κ. Δημαράς μάλιστα καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες της Πάτρας να συμμετέχουν στο Παμπατραϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνουν αύριο στις 6 το απόγευμα οι σπουδαστές με τη στήριξη του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε δε, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας σε πρόσφατη συνεδρίασή του διαπίστωσε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ της Πάτρας καθώς προβλέπεται η μεταφορά σημαντικών και πολυπληθών τμημάτων του Ιδρύματος, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης με αποτέλεσμα την πρόκληση σύγχυσης, την ένταξη των τμημάτων σε σχολές χαμηλότερου επιπέδου και κατ’ επέκταση την υποβάθμιση των πτυχίων των αποφοίτων.

Η υποβάθμιση αυτή του ΑΤΕΙ Πάτρας, το οποίο είναι ένα εκ των σημαντικότερων ΑΤΕΙ της χώρας, σημαίνει ταυτόχρονα και υποβάθμιση του ρόλου της Πάτρας ως εκπαιδευτικού επίκεντρου της ευρύτερης περιοχής, με παράλληλες επιπτώσεις σε κοινωνικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Χτύπησε» ο Αθανασιάδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χτύπησε» ο Αθανασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ