2013-03-05 19:09:04
Φωτογραφία για «Καλύτερος από Πελέ, Ντιέγκο ο Κριστιάνο!»
Ο Μουρίνιο ξεστόμισε μία τεράστια ποδοσφαιρική βλασφημία, τοποθετώντας τον Ρονάλντο στην κορυφή όλων των εποχών, πάνω από... «Βασιλιά» και «Θεό».

Η συνέντευξη τύπου είχε ολοκληρωθεί. Βράδυ Δευτέρας και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε κάποιες σκόρπιες δηλώσεις στο «ITV Sport». Εκεί λοιπόν ξεστόμισε μία από τις κορυφαίες ατάκες που έχουν βγει από τα χείλη του. «Ο Κριστιάνο είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος στον κόσμο. Μάλλον ο κορυφαίος όλων των εποχών», είπε και αφού τους ξέρανε όλους, προσπάθησε να το αιτιολογήσει: «Είδα μερικές φορές τον Μαραντόνα και ποτέ μου δεν είδα τον Πελέ. Ο Κριστιάνο είναι άλλο πράγμα. Είναι καταπληκτικός. Αυτός ο τύπος είναι ο καλύτερος όλων!»

Μετά τον Αλεξ Φέργκιουσον που τοποθέτησε τον Κριστιάνο πιο ψηλά ποδοσφαιρικά από τον Ρονάλντο το Φαινόμενο, ήρθε ο αποψινός αντίπαλος του να κάνει την ιεροσυλία. Και εντάξει για τον Πελέ, είπε ότι δεν τον έχει δει και δεν του αρέσει να έχει άποψη από τις αφηγήσεις ή τα γραπτά, αυτό με τον Ντιεγκίτο πως του ήρθε; Αυτό το λίγο που είπε ότι είδε, δεν τον έπεισε; Προφανώς ο Πορτογάλος έχρισε τον συμπατριώτη του- που δεν το αμφισβητεί κανείς ότι θα μείνει στην ιστορία ως Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ- καλύτερο του «Βασιλιά» και του «Θεού», ώστε να αποφορτίσει λίγο τους παίκτες του, κάνοντας λίγη πλακίτσα. Δεν μπορεί, αποκλείεται να μιλούσε σοβαρά www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ