2013-03-05 18:40:33
Φωτογραφία για Αποκλεισμός 18 μηνών από αγωνιστικές δραστηριότητες για Μπουκουβάλα!
Με αποκλεισμό 18 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τιμώρησε η ελληνική ομοσπονδία την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιουλιέτα Μπουκουβάλα! Αποκλεισμός ενός έτους και για το σύλλογο της.

Πρωτοφανής στον ελληνικό αθλητισμό είναι η τιμωρία που επέβαλε η ομοσπονδία τζούντο (ΕΟΤ) στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιουλιέτα Μπουκουβάλα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τζουντόκα των τελευταίων ετών τιμωρήθηκε με αποκλεισμο 18 μηνών από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τη συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ΕΟΤ η Μπουκουβάλα επέδειξε απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές και μίλησε απαξιωτικά για τους ομογενείς αθλητές.

Η ίδια η αθλήτρια είχε υποστηρίξει παλιότερα πως το μόνο που έκανε ήταν να πραγματοποιήσει καθιστική διαμαρτυρία και είχε αρνηθεί πως εξύβρισε τους συναθλητές της. Έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Βαριά καμπάνα επέβαλε η δικαστική επιτροπή της ΕΟΤ και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου της, ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας. Αποκλεισμός ενός έτους στον σύλλογο, τιμωρία εννιά μηνών στον προπονητή Μιχαήλ Παυλή και 12μηνη τιμωρία στον παράγοντα Γιώργο Μπουντάκη.

Τέλος, με ποινή αποκλεισμού ενός έτους αλλά με αναστολή δύο ετών, τιμωρήθηκε από την ΔΕ/ΕΟΤ, ο αθλητής του σωματείου "Μιθριδάτης", Φίλιππος Κωστικίδης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ