2013-03-05 15:50:03
Φωτογραφία για Zαντολάστιχα από «χρυσάφι»…
Το μπλόκο της αστυνομίας έφερε συλλήψεις και αποκαλύψεις. Κρύπτες ναρκωτικών μέσα σε ζαντολάστιχα φορτηγών αυτοκινήτων είχαν δημιουργήσει δύο άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται ότι διακίνησαν το τελευταίο 2μηνο τουλάχιστον 96 κιλά χασίς.

Οι δύο δράστες 29 και 27 χρονών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης. Είχαν την «τύχη» να πέσουν σε μπλόκο αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών δυτικής Θεσσαλονίκης που από καιρό είχαν πληροφορίες για τη δράση τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα χασίς και χρηματικό ποσό που προερχόταν από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζαντολάστιχο που περιείχε 13 δέματα χασίς συνολικού βάρους σχεδόν 14 κιλών και 8 τροχοί φορτηγών με σκισμένα τα ελαστικά τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διακινήσει, τουλάχιστον 96 κιλά χασίς, τα οποία έκρυβαν μέσα στα κατασχεθέντα ζαντολάστιχα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ