2013-03-05 12:31:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Η τραγουδίστρια του γλεντιού και του κεφιού Έφη Θώδη έρχεται την Τσικνοπέμπτη
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια δημοτικών και παραδοσιακών τραγουδιών Έφη Θώδη αναμένεται να έρθει στην Πάτρα αυτήν την εβδομάδα για να κάνει δύο live μουσικές εμφανίσεις με την ορχήστρα της.

Θα εμφανιστεί στο κοσμικό κέντρο Καπετάνιος στα Βραχνέικα το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου 2013 καθώς και την επομένη μέρα 8 Μαρτίου που είναι και η γιορτή της γυναίκας.

Η Έφη Θώδη έχει κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία τραγουδώντας από τα γνωστά χορευτικά δημοτικά άσματα «Ζαφειρένια», «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί» και «Στου παιδιού μου τη χαρά» μέχρι παραλλαγές γνωστών ξένων επιτυχιών όπως το «I love you baby».

Οι Πατρινοί τη θυμούνται βέβαια και από την ανοιχτή συναυλία που είχε διοργανώσει ο Max Fm στην πλατεία Γεωργίου πριν από μερικά χρόνια που είχε γεμίσει από κόσμο.

Η Έφη Θώδη έχει χαρακτηριστεί ως η τραγουδίστρια του κεφιού και της διασκέδασης, των πανηγυριών αλλά και των χαρούμενων παραδοσιακών εκδηλώσεων.


Τον Μάιο του 2009, είχε περάσει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και είχε νοσηλευτεί για λίγες μέρες στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η Έφη Θώδη βγήκε από την περιπέτεια της νικήτρια και πιο δυνατή.

Επιστρέφοντας δριμύτερη και πιο ώριμη και προσγειωμένη στις δισκογραφικές και live μουσικές υποχρεώσεις της, κυκλοφόρησε ένα νέο δίσκο με τίτλο «Έρωτα με λένε». Όπως είχε αναφέρει η ίδια στο σάιτ Hpeiros.gr, ενορχηστρωτής στο δίσκο ήταν ο Κώστας Πίτσος, με τον Μάκη Τσίκο στο κλαρίνο.

Στο cd περιέχονται τραγούδια του μεγάλου Κάβουρα, νησιώτικα χορευτικά τραγούδια, και τραγούδια με κλαρίνο. Μία από τις νέες επιτυχίες της είναι το κομμάτι «Μάκια».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ