2013-03-05 11:36:04
Φωτογραφία για Aπίστευτο! Δήμαρχος ζητά να… απορρίψουν αποφάσεις του Δ.Σ.
Μετά τις απευθείας αναθέσεις των 2.000 € σε καθαρίστριες, τις εντάσεις κα τη δεδηλωμένη που χάθηκε ο Κ. Οικονόμου ζητά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να μην εγκρίνει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου! Και δυστυχώς αυτές του οι ενέργειες φέρνουν σε πλήρη απαξίωση και εμποδίζουν την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου έργου που επιχειρήθηκε ποτέ στη περιοχή και για το οποίο μόχθησαν διαχρονικά οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, αλλά και η πάλαι ποτέ Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων.

Το… απίστευτο έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το trikalavoice.gr τα λέει όλα από μόνο του. Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Κ. Οικονόμου, απαντώντας στο αίτημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος για προσκόμιση όλων των απαραίτητων εγγράφων και αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να εγκριθεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΒΙ.ΠΑ. και να προχωρήσει το έργο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«… Σας ενημερώνουμε ότι δεν απαντήθηκαν τα εν λόγω έγγραφα για να δοθεί στην υπηρεσία σας η δυνατότητα να απορρίψει την εν λόγω απόφαση για τυπικούς λόγους»!!!... Ο δήμαρχος δεν σέβεται μια πλειοψηφική απόφαση και βάζει εμπόδια για την υλοποίησή της. Μετά και απ’ αυτό η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

trikalavoice.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ