2013-03-05 10:03:04
Φωτογραφία για Πατάτες country style
Γρήγορες και τραγανές!

Υλικά

Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου

2 πατάτες, κομμένες σε φέτες2 φλιτζάνια φυστικέλαιο

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ. Καλύπτουμε με κρύο νερό. Ανακατεύουμε μαλακά τις πατάτες με το χέρι. Αδειάζουμε το νερό και ξαναγεμίζουμε το μπολ και πάλι με

φρέσκο κρύο νερό.

Ρίχνουμε το φυστικέλαιο σε μια κατσαρόλα και το θερμαίνουμε σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία. Στραγγίζουμε καλά τις πατάτες και προσεκτικά τις βάζουμε λίγες-λίγες μέσα στην κατσαρόλα.

Τις τηγανίζουμε, αναποδογυρίζοντάς τις ανά τακτά διατήματα, περίπου για 8-10 λεπτά. Μεταφέρουμε τις πατάτες σε ένα χαρτί κουζίνας και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Πασπαλίζουμε με αλάτι, ενώ είναι ακόμα ζεστές.

Επαναλαμβάνουμετη διαδικασία μέχρι να τηγανιστούν όλες οι πατάτες.

Διατηρούμε τις έτοιμες πατάτες ζεστές μέσα στο φούρνο μέχρι να τις σερβίρουμε.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90°C. Τοποθετούμε μία λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί και βάζουμε πάνω τις πατάτες, προσέχοντας να δημιουργήσουμε ένα εννιαίο στρώμα.

Ο αέρας που κυκλοφορεί γύρω από τις πατάτες θα τις κρατήσει ζεστές και τραγανές μέχρι να τηγανιστούν και οι υπόλοιπες πατάτες.

www.toarkoudi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αφορά όλο το φτωχό λαό μας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αφορά όλο το φτωχό λαό μας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ