2013-03-05 09:25:02
Φωτογραφία για Συνάντηση των τριών στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Κι επειδή πλάνα σαν αυτό που προτάθηκε για σχέδιο λαϊκής βάσης με τη... συγκέντρωσης 20 εκατ. ευρώ από 650.000 φίλους της ομάδας που θα βάλουν από 30 ευρώ έχει τουλάχιστον αμφίβολη αποτελεσματικότητα, οι ελπίδες όλων στηρίζονται πλέον στο πολυαναμενόμενο ραντεβού των Δημήτρη Βιντιάδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Πέτρου Παππά.

Τα αποτελέσματα αυτού αποφάσισε να περιμένει και η χθεσινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ. Ο Πέτρος Παππάς φέρεται να έχει δεσμευτεί προσωπικά ότι θα προγραμματίσει ο ίδιος το ραντεβού, αλλά περιμένει τον Δημήτρη Βιντιάδη να του παρουσιάσει το χρηματοδοτικό του πλάνο, προκειμένου να γίνει συζήτηση όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά με… αριθμούς. Η επαφή Παππά και Βιντιάδη είναι πολύ πιθανό να γίνει την επόμενη εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι τη μεθεπόμενη (ώστε να υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι τις 22 Μαρτίου, όταν και ορίστηκε η νέα ΓΣ της ΠΑΕ).


Ο 32χρονος εφοπλιστής αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά από το περιβάλλον του διαρρέεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στο να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να μπει στην ΑΕΚ. Έχοντας εξασφαλίσει τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για διακανονισμό των χρεών προς το Δημόσιο, βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους συνεργάτες του και φέρεται να έχει αποφασίσει πως θα είναι ο ίδιος πρόεδρος (!) στην ΠΑΕ, εφόσον τελικά ολοκληρωθεί η απόκτηση των μετοχών από την πλευρά του. Μάλιστα λέγεται ότι ο Κιθ Χάρις εξακολουθεί να είναι στο πλευρό του και πιθανώς να έχει θέση στη νέα εποχή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παραμένει επιφυλακτική και περιμένει πράξεις. Άλλωστε με τα λόγια δεν λύνονται τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η ΑΕΚ έχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας και ελάχιστα έσοδα να περιμένει. Περίπου 60.000 ευρώ από τις εισπράξεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα διατεθούν σε παίκτες και υπαλλήλους, αλλά πρόκειται για σταγόνα στον ωκεανό των τεράστιων οφειλών που υπάρχουν. Και πλέον απομένουν μόλις δύο ματς στο ΟΑΚΑ, με Βέροια και Πανθρακικό, όπου οι προσδοκίες δεν είναι πολύ μεγάλες για σημαντικές εισπράξεις που θα ανακουφίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ