2013-03-05 07:56:07
Φωτογραφία για Φέργκιουσον: «Με εντυπωσιάζει η Ρεάλ»
Το καλύτερο ποδόσφαιρο, την κατάλληλη στιγμή – για την ίδια – αποδίδει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη... «βασίλισσα» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. «Θα είναι σπουδαία μάχη, από την οποία δεν θα βγει κανείς απογοητευμένος» συμπλήρωσε. Ο σκοτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε εντυπωσιασμένος από την απόδοση των «μερένχες» στα δύο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα βλέποντας το «clasico» του επαναληπτικού της ημιτελικής φάσης του Copa Del Rey, αλλά δεν έδειξε να ανησυχεί από τη φόρμα της Ρεάλ.

«Και οι δύο ομάδες είναι φορμαρισμένες. Η Ρεάλ έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο νίκες επί της Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες μέρες. Είδα την πρώτη από αυτές τις νίκες στο “Καμπ Νου” και εντυπωσιάστηκα. Ήταν εξαιρετική η εμφάνιση της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο. Την κατάλληλη στιγμή αποδίδουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε συνεπείς στις καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις και θα χρειαστούμε μια από αυτές και αύριο» είπε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για να προσθέσει:


«Είναι ακόμα μια μάχη ανάμεσα σε δύο σπουδαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγου, με πλούσια ιστορία και αναμένεται να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι κανείς δεν θα απογοητευτεί…».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ράιαν Γκιγκς, ώστε ο Ουαλός να συμπληρώσει 1000 επαγγελματικές συμμετοχές, ανέφερε ότι: «Ο Ράιαν σίγουρα θα αγωνιστεί, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ή θα περάσει στο ματς με αλλαγή. Το σίγουρο είναι ότι πάντα είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει όποτε του ζητηθεί και σε κάτι τέτοια παιχνίδια, η εμπειρία του είναι υπερπολύτιμη».
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ