2013-03-05 04:49:04
Φωτογραφία για «Δουλεύω για να επιβιώσω. Δεν ισχύουν όσα λένε»
Σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» η παρουσιάστρια διευκρίνισε πως δεν δουλεύει από χόμπι ούτε η οικογένεια του συζύγου της είναι τόσο πλούσια πλέον με την κρίση.

Όπως ξεκαθάρισε: «Ποια είναι η ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν πια ευκατάστατες οικογένειες στην Ελλάδα; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άνδρα μου, αλλά με την κρίση όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο μπορεί να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το κράτος το ΦΠΑ, παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Όλοι έχουμε φτάσει στο όριο. Άρα, εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ».

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου πως ο κόσμος είχε την εντύπωση πως δεν δούλευε για βιοποριστικούς λόγους, η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαμαρτυρήθηκε για την λανθασμένη εντύπωση που έχουν κάποιοι:

«Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την εικόνα. Με είδατε πότε να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ρούχα; Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω».
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ