2013-03-05 00:25:03
Φωτογραφία για Ορφέας Αυγουστίδης: «Ζορίζομαι συχνά»
Ο Ορφέας Αυγουστίδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «JOY» μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες στην καθημερινότητά του, την προσωπική του ζωή, αλλά και πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

«Στην ηλικία των 19 περάσανε από μπροστά μου ναρκωτικά, αλλά ακριβώς επειδή είδα από πολύ μικρός πόσο πολύ μπορεί να σε επηρεάσει αυτό που λέμε ναρκωτικά - είτε τα βαριά είτε τα ελαφριά - τα απέφυγα. Θυμάμαι να βγαίνω από το σπίτι, έξι - επτά χρονών, και να βλέπω έξω από το σπίτι χρήστες λιπόθυμους, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, και να ρωτάω τον πατέρα μου γιατί είναι έτσι και τι συμβαίνει σε αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο ηθοποιός.

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα είπε: «Όταν μπαίνεις σε αυτή τη δουλειά, ως εποχιακό επάγγελμα που είναι, ξέρεις πως θα υπάρχουν και μήνες μέσα στον χρόνο που δεν θα δουλεύεις, θα υπάρχουν μία με δύο φορές τον χρόνο που θα ψάχνεις δουλειά ή που θα περιμένεις τουλάχιστον να σε φωνάξουν κάπου και να βρεις κάπου να δουλέψεις
. Σε σχέση με αυτό και δεδομένης της ανασφάλειας που υπάρχει στην εποχή μας, είσαι και λίγο εκπαιδευμένος. Ξέρεις λίγο πολύ πώς να επιβιώνεις μέσα σε αυτούς τους δύσκολους μήνες», ενώ παραδέχτκε: «Ζορίζομαι συχνά. Έρχονται μήνες που κοιτάζω τα έξοδά μου δύο και τρεις φορές. Κάνω μια διαχείρηση, αλλά αυτή πιάνει δυο με τρεις μήνες. Αν μου έλεγες το 2009 για αυτό που θα ζούσαμε σήμερα, θα σου έλεγα πως αποκλείεται να προσπαθούσα έστω και να τα βγάλω πέρα».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Ορφέας εξομολογήθηκε: «Θα έλεγα ότι έχω υπάρξει σχεσάκιας. Γενικά μου αρέσει η ζεστασιά που προσφέρει η οικειότητα με ένα αγαπημένο πρόσωπο, μου αρέσει η εξέλιξη μιας σχέσης, μου αρέσει όλο αυτό που φέρνει: Η χημεία, η παρέα, η επικοινωνία στο χιούμορ, στο βλέμμα, στις σιωπές. Μου αρέσει αυτό και το αναζητώ. Όσο περνάει ο καιρός, βέβαια, βλέπεις πως είναι δύσκολο να το βρεις όλο αυτό».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ