2013-03-04 23:56:39
Φωτογραφία για Τα επεισόδια στον αγώνα Βέροιας - Άρη
Υστερα από πολλές διακοπές, ολοκληρώθηκε ο αγώνας Βέροιας -Αρη

Η Βέροια, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη, το οποίο παίχτηκε μετά την  διακοπή, αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, αφού ο Ολαϊτάν τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο των οπαδών του Άρη.  

Ο επιθετικός της Βέροιας, αντί να πάει στα αποδυτήρια από την κεντρική είσοδο, προτίμησε να πηδήξει τα κάγκελα και εκεί τραυματίστηκε στο πόδι του, έπεσε κάτω και είχε λιποθυμικό επεισόδιο,  με αποτέλεσμα να πάει  στο ιατρείο του γηπέδου για να του προσφερθούν  οι πρώτες βοήθειες.

Έτσι,  δεν ήταν δυνατό  να  αγωνιστεί στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς ήταν επεισοδιακό με πολλές διακοπές. Μάλιστα, μετά το γκολ του Ολαϊτάν , οι οπαδοί του Αρη πέρασαν τις πλάγιες γραμμές του αγωνιστικού χώρου και μπήκαν στο χορτάρι. Ο κ. Παππάς αναγκάστηκε να διακόψει το ματς και όλοι πήγαν στα αποδυτήρια. Εκεί, έγιναν διαβουλεύσεις ώστε να επιστρέψει ο διαιτητής  και να ολοκληρωθεί κανονικά ο αγώνας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Αρης κινδύνευε με αφαίρεση βαθμών.

Ο κ. Παππάς επέστρεψε ύστερα από περίπου 15' και το ματς έληξε. Χωρίς φυσικά τον κόσμο του Αρη στις εξέδρες. Οι οπαδοί αποχώρησαν, αλλά η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ