2013-03-04 22:19:09
Φωτογραφία για Βέροια - Άρης 3-1
Η Βέροια νίκησε 3-1 τον Άρη στον "τελικό" των δύο ομάδων για την παραμονή, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καλτσά που μπήκε αλλαγή στο 61' και με δύο γκολ γύρισε το ματς για τους γηπεδούχους!

 

Σε ένα από τα πλέον επεισοδιακά ματς της φετινής Super League, που είχε τέσσερα γκολ, διψήφιο αριθμό καρτών, αμέτρητα λάθη και δύο μεγάλες διακοπές εξαιτίας εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, η Βέροια νίκησε 3-1 τον Άρη σε ένα ματς που είχε τον χαρακτήρα "τελικού" και για τις δύο ομάδες και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια για παραμονή.

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (ουσιαστικά η Βέροια ήταν εκείνη που απείλησε 2-3 φορές τους Θεσσαλονικείς), όμως στο δεύτερο τα γκολ έπεσαν βροχή Ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49' με τον Αγγελούδη (είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 28' λόγω τραυματισμού του Ψυχογιού) όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει για πολλή ώρα το προβάδισμά του, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο 65' με τον Καλτσά (πρώτη αλλαγή για τους γηπεδούχους στο 61') και να βάζει φωτιά στα επόμενα 25 λεπτά.


Ο ίδιος παίκτης ήταν εκείνος που απογείωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων στο 92' καθώς με διπλή προσπάθεια παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Διούδη και ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή για την ομάδα του.

Αυτό όμως δεν ήταν το τελικό σκορ, με τον Ολαϊτάν να βάζει την τελευταία πινελιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή με το οποίο έκανε το τελικό 3-1.

Το γκολ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν στο γήπεδο οπαδοί του Άρη και να ακολουθήσουν άνδρες των ΜΑΤ για να τους σταματήσουν, με τον διαιτητή Παππά να μην έχει άλλη επιλογή από το να διακόψει το ματς δύο λεπτά πριν το τέλος του!

Μετά από περίπου μισή ώρα διακοπής και αφού οι περισσότεροι θεατές είχαν αποχωρήσει από τις εξέδρες, παίχτηκε ο εναπομείνων χρόνος,  για να ολοκληρωθεί το ματς και να σφραγιστεί η σπουδαία νίκη της Βέροιας με 3-1.\

Σημειώνεται πως με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Ημαθίας έφτασε τους 26 βαθμούς, πιάνοντας την ΑΕΚ στη βαθμολογία, αφήνοντας τον Άρη τέσσερις πόντους πίσω της, στην προτελευταία θέση.

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)

4ος διαιτητής / Παρατηρητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) / Γεώργιος Αμυγδάλης (Σερρών)

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπες, Γεωργιάδης (90+5' Μπερτέν), Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Μορένο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Μπαργκάν (61'Καλτσάς), Κόστλι

Άρης (Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος (90' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (80' Τσουκάνης), Ψυχογιός (28' Αγγελούδης), Κοέλιο

Γκολ: Καλτσάς (65', 90+2'), Ολαϊτάν (90+6') / Αγγελούδης (49')

Κίτρινες κάρτες: Μορένο (5'), Μπάρμπας (32'), Γεωργιάδης (45+1'), Κόστλι (58'), Καλτσάς (90+3') / Γιαννιώτας (10'), Τριανταφυλλάκος (στον πάγκο), Παπαστεριανός (23'), Τάτος (37'), Κοέλιο (55'), Αγγελούδης (64'), Πουλίδο (87')
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εντυπωσιαζει σε άνεση !
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εντυπωσιαζει σε άνεση !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ