2013-03-04 21:54:36
Φωτογραφία για Super League: «Φωτιά» για πεντάδα και παραμονή
Η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεκινά το Σάββατο (23/02) με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που κρίνουν πολλά τόσο για τα play offs όσο και για την παραμονή στη Super League.

Απ’ όλα έχει… ο μπαξές της Super League κι αυτή την εβδομάδα. Από ομάδες που θέλουν να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης, αυτές που λογικά έχουν ήδη ανέβει σ’ αυτό και ψάχνουν μια καλύτερη θέση μέχρι κι αυτές που θέλουν να μείνουν στην… αμαξοστοιχία της Super League.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ξεκινάει από το Σάββατο (23/03), με τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τις δυο από αυτές να διεξάγονται την ίδια ώρα. Στις 17:15, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Κέρκυρα (Novasports 2) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, την ώρα που οι «Φαίακες» θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό με σκοπό να μείνουν «ζωντανοί», έστω και μαθηματικά, για την παραμονή.

Την ίδια ώρα, η Skoda Ξάνθη περιμένει στα «Πηγάδια» τη Βέροια (Novasports 1) σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι Ακρίτες έχουν ακόμα πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη, μετά και τα μεγάλα αποτελέσματα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ και θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Ημαθίας από την πλευρά της, αναζητά συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα τρίποντα, προκειμένου να κάνει άλμα παραμονής.


Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον ΟΦΗ (Novasports 2) και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Σε διαφορετική περίπτωση ο στόχος της συμμετοχής στα play offs θα γίνει εξαιρετικά δύσκολος. Από την πλευρά της οι Κρητικοί μπήκαν σε περιπέτειες μετά την ήττα από τον Πλατανιά και καλούνται πλέον σε κάθε ματς να… πουλούν ακριβά το τομάρι τους για να μην γίνει ακόμα χειρότερη η θέση τους  onsports
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ