2013-03-04 21:45:01
Φωτογραφία για O Mητσοτάκης πήγε στο «Ταξίδι στην αιωνιότητα»
Δραστήριος και καλλιτεχνικά ανήσυχος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην παράσταση χορού της Λυρικής με τον τίτλο Ταξίδι στην αιωνιότητα.

Πρόκειται για παράσταση με σαφή αναφορά στο έργο του σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου, που σκηνοθετεί και χορογραφεί ο Ρενάτο Τζανέλα στην Εθνική Λυρική Σκηνή, με μουσική της Ελένης Καραϊνδρου. Μάλιστα ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπευσε να ενημερώσει τους φίλους του στο facebook, με μια ανάρτηση που συζητήθηκε για το συντακτικό της στυλ: «Παρακολούθησε την παράσταση στην Εθνική Λυρική Σκηνή, "Ταξίδι στην αιωνιότητα" με τους Ρενάτο Τζανέλλα - Ελένη Καραΐνδρου Εϊτόρ Βίλλα-Λόμπος και του άρεσε πολύ!».

H παράσταση αποτελείται από δυο μέρη: το πρώτο είναι με τη μουσική της Ελένης Καραϊνδρου από τις ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και το δέυτερο με τις αριστουργηματικές σουίτες Μπαχιάνας Μπραζιλέιρας αρ. 4, 5, 9 του Εϊτόρ Βίλλα – Λόμπος, όπου η παραδοσιακή βραζιλιάνικη μουσική συνδιαλέγεται με το πνεύμα της μουσικής του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ