2013-03-04 20:33:44
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Αβραάμ στον Ολυμπιακό
Τον δικό του δύσκολο αγώνα έδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από την ημέρα που τραυματίστηκε σοβαρά (ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου) στον αγώνα της εθνικής με την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012 (8 Ioυνίου 2012). 

Ο διεθνής στόπερ έσφιξε τα δόντια , υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και με την βοήθεια του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Μάλιστα ο 29χρονος σέντερ μπακ ταξίδεψε με τον γιατρό των Ερυθρολεύκων Χρήστο Θέο στις ΗΠΑ και επισκέφθηκε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Ο χρόνος φαινόταν ατελείωτος για τον Αβραάμ, ο οποίος αισθανόταν σαν πρωτάρης στην ιδέα της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επιστροφή του Παπαδόπουλου έγινε στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την Καβάλα στο στάδιο Ανθή Καραγιάννη(30 Ιανουαρίου). Ο έμπειρος στόπερ πήρε τη θέση του Μανωλά στο β΄ ημίχρονο. Ωστόσο η επάνοδός του στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος έγινε ύστερα από 11 μήνες! Στο τελευταίο ματς που είχε πάρει μέρος ο Αβραάμ ήταν την προηγούμενη σεζόν στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, έχοντας παρτενέρ τον Μαρκάνο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ(18/4/2012).


Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έδωσε φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στο ματς με τον ΟΦΗ και ο Μανωλάς που έπαιξε δίπλα του θυμήθηκε αυτό που του είχε πει όταν πήρε μεταγραφή στους νταμπλούχους:« Μαζί θα κάνουμε μεγάλα πράγματα στον Ολυμπιακό».

Ο Παπαδόπουλος πατάει γερά στα πόδια του, έχει καλή ψυχολογία και είναι έτοιμος να προσφέρει και την ψυχή του στον Ολυμπιακό. Είναι ακόμα μία μεταγραφή(εσωτερική) στους Ερυθρόλευκους και ο Μίτσελ έχει στα χέρια του ακόμα ένα όπλο στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα ο Αβραάμ είναι έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια της εθνικής για πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος περιμένει πως και πως τη στιγμή της επιστροφής του διεθνούς κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού στο εθνικό συγκρότημα.

Στο μεταξύ η διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να δώσει βροντερό παρών στο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να γιορτάσουν τα 88α γενέθλια από την ίδρυση του Ολυμπιακού με νίκη επί της Ενωσης που θα σφραγίσει και τον 40ό τίτλο πρωταθλήματος. Ο Μίτσελ το γνωρίζει αυτό και θέλει η ομάδα του ύστερα από την καλή εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ και την εντυπωσιακή νίκη επί του ΟΦΗ(4-0)να γιορτάσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου προσφέροντας στους φιλάθλους γκολ και θέαμα.

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα διατίθενται από την Τρίτη(5 του μήνα) έξω από τη Θύρα 25 του Γ. Καραϊσκάκης (10.00-18.00). Τιμώνται 10, 15, 20, 25, 30 και 75 ευρώ(VIP).

Η διοίκηση της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ συνιστά στους φιλάθλους για τη δική τους προστασία να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

*Το ποσόν των 22.000 ευρώ παρέδωσαν με την μορφή της οικονομικής ενίσχυσης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό οι Σύνδεσμοι της Θύρας7. Η διοίκηση του ΟΣΦΠ ευχαρίστησε τους Συνδέσμους της Θύρας 7 και επισημαίνει ότι «σε μία δύσκολη, για όλες τις Ελληνικές οικογένειες, οικονομική συγκυρία, τα μέλη των Συνδέσμων από το υστέρημά τους βοηθούν αδιάκοπα, ώστε να κρατηθεί ψηλά η σημαία του Ολυμπιακού. Τα χρήματα της οικονομικής ενίσχυσης διατίθενται αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ