2013-03-04 11:16:12
Φωτογραφία για ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο ΔΑΚ Καλαμίτσας, κερδίζοντας την Καβάλα, και πλέον συγκεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες πήραν το ζητούμενο στον αγώνα τους για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ αν και οι παίκτες δεν άφησαν με την εμφάνισή τους απόλυτα ικανοποιημένο το Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν δικαιώματα στον αντίπαλό τους. Εξάλλου, το ζητούμενο στην παρούσα φάση δεν είναι μόνο τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και η σταθεροποίηση της απόδοσης σε υψηλό επίπεδο. Από την άλλη βέβαια, ελαφρυντικό αποτελεί το ασυνήθιστο της ώρας, καθώς το τζάμπολ έγινε στις 12.30!

Ο 47χρονος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έχουν περιορισμένη παρουσία φέτος, όπως ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ενώ ο Κάιλ Χάινς έπαιξε μόλις για δέκα λεπτά, παίρνοντας για ακόμα μία φορά τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της απαιτητικής συνέχρειας κυρίως στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή να φέρει εις πέρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, καθώς τίθενται αντιμέτωπος με τους πρωτοπόρους του ομίλου του, Καταλανούς (07/03, 21.45), στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένει, τώρα, να δει την κατάταση των Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι που δεν ταξίδεψαν στην Καβάλα λόγω ίωσης, αλλά υπολογίζονται για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
The Problem with Turkey's Zero Problems
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
The Problem with Turkey's "Zero Problems"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ