2013-03-04 08:45:04
Φωτογραφία για Δήμαρχος Αγιάλειας: Γύφτοι κλέβουν την Χαρτοποιία Αιγίου, τους πιάνει η Αστυνομία και μετά αφήνονται ελεύθεροι!
Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον έγγραφο του δήμου Αιγιαλείας, βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για απόσπασμα πρακτικού της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με ημερομηνία 8 Φεβρουαρίου 2013.

Αντικείμενο της συνεδρίασης, ήταν η «Λήψη απόφασης για εκποίηση μηχανημάτων της Χαρτοποιίας». Ο Δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, παίρνοντας τον λόγο, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής πολύ σημαντικά στοιχεία:

«Η Χαρτοποιία Αιγίου έχει μια τεράστια μηχανή την 4η, η οποία είναι γύρω στα 150 μέτρα και υπάρχει και 2η και 3η. Δυστυχώς η Ελλάδα όντως ξέφραγο αμπέλι πια, ζει την εποχή του Νταβέλη, όπως είπα και άλλη φορά, με κομπρεσέρ γκρεμίζουν τους τοίχους αι κόβουν κομμάτια από τις μηχανές.

Έχουμε πιάσει πάνω από 10 φορές κλέφτες, τους πήγαμε στην Αστυνομία, η Αστυνομία τους πήγε στον Εισαγγελέα, αυτοί είναι Ρουμανόγυφτοι, Βουλγαρόγυφτοι, Ελληνόγυφτοι και πάσης φύσεως κλέφτες. Αυτοί λοιπόν πάνε στον εισαγγελέα και λέει προσδιορίζεται δικάσιμος και τους αφήνει ελεύθερους […] Επειδή λοιπόν είναι μια περιουσία της τάξεως 150.000 € περίπου και είναι αμαρτία να πάνε να μας τα κλέψουν οι γύφτοι, να τα πουλήσουμε να πάρει τα λεφτά ο Δήμος. Οι τιμές είναι χρηματιστηριακές του σιδήρου. Την ημέρα που θα γίνει η δημοπρασία βάση της τιμής αυτής θα πωληθούν».

Πηγή: filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ