2013-03-04 03:04:04
Φωτογραφία για Υπόκλιση Ιταλών στους Αρειανούς!
Οι φίλοι του Άρη συνεχίζουν να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στο «Κλ.Βικελίδης» και ιταλική ιστοσελίδα αναφερόμενη στο κρίσιμο ματς της Λέτσε, σημειώνει πως... θα πρέπει να γίνει το γήπεδο της όπως των «κιτρίνων»!

Παρά τη δύσκολη σεζόν που διανύουν οι Θεσσαλονικείς, οι φίλοι της ομάδα εξακολουθούν να δίνουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και να στέκονται στο πλευρό του Άρη. Το «Κλ. Βικελίδης» αποτελεί μία από τις πιο καυτές έδρες της Ελλάδας, αλλά και της... Ευρώπης, όπως φαίνεται, με τους Ιταλούς να το παίρνουν ως παράδειγμα προς μίμηση για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι που έχει να δώσει η Λέτσε.

Συγκεκριμένη η ιταλική ομάδα που φέτος αγωνίζεται στην Serie C και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δίνει ένα παιχνίδι «τελικό» την Δευτέρα, εντός έδρας με την Τραπάνι, που είναι στο -2 και η ιστοσελίδα της περιοχής «lecceprima.it», τονίζει πως οι φίλοι του συλλόγου θα πρέπει να... παραδειγματιστούν από το «Κλ.Βικελίδης». Για την ακρίβεια ζήτησε να μετατρέψουν «Via del Mare» σε μία καυτή έδρα, όπως αυτή αυτή των Μπόκα Τζούνιορς, Γαλατάσαραϊ, Ντόρτμουντ και Άρη!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα στη Photo Gallery
gazzetta.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ