2013-03-03 23:40:03
Φωτογραφία για Και ... βρεφονηπιακοί σταθμοί από τη «Χρυσή Αυγή»!
Τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο χώρο του ξενοδοχείου "Belvedere" έλαβε το Cretalive λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άγνωστος ενημέρωσε για την τοποθέτηση εκρηkτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο όπου εξελισσόταν η συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής". Αμέσως ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου για τις απαραίτητες έρευνες.

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στη Χερσόνησο

Εκτακτα μέτρα ασφαλείας έλαβε η αστυνομία προκειμένου η νέα κάθοδος βουλευτών της "Χρυσής Αυγής" να μη σημαδευτεί από τα επεισόδια που έγιναν προ μηνών και πάλι στη Χερσόνησο. Στο ξενοδοχείο Belvedere, όπου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτης της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, το 'παρών" έδωσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος.

Με δεδομένη την προ μηνών επεισοδιακή επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη, στην ίδια περιοχή, η αστυνομία έκανε ειδικό σχεδιασμό, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια παρατράγουδα. που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας. Τα πνεύματα, ήταν ήρεμα, με περίπου 20 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο να βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε πρόκληση επεισοδίων.


"Έναν ή και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη"

Σε τοποθετήσεις τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν τη "διάπλαση παίδων", τη διαδικασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πανελλαδικά (δείτε εδώ), ενώ προανήγγειλαν τη λειτουργία βρεφικών σταθμών για τα παιδιά Ελλήνων ανέργων και χαμηλόμισθων όπου δε θα έχουν θέσει τα παιδιά μεταναστών.

"Τόσα χρόνια το ΚΚΕ και οι αριστεροί άλωσαν τα σχολεία και προπαγάνδιζαν εναντίον της χώρας μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την πραγματική ιστορία, και όχι την ιστορία "τύπου" Ρεπούση και Δραγώνα" - είπαν οι βουλευτές.

Τα στελέχη της "Χρυσής Αυγής" εξέφρασαν την πεποίθηση ότι τα ποσοστά τους ανεβαίνουν, ενώ σύμφωνα με την εκτίμηση του Στ.Καρεφυλάκη, στην Κρήτη θα εκλεγούν ένας ή και δύο βουλευτές της "Χρυσής Αυγής".
cretalive.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ