2013-03-03 23:12:03
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 2ο League Cup «Νίκος Σαμαράς»
O Oλυμπιακός κατέκτησε το 2ο League Cup «Νίκος Σαμαράς» που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου βολεϊμπολίστα που «έφυγε» από κοντά μας στις 4 Ιανουαρίου. Στον τελικό που ήταν γιορτή για το βόλεϊ νίκησε την μαχητική Κηφισιά με 3-0 σετ. Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ αναδείχτηκε MVP, ενώ η ΕΣΑΠ επανέφερε και τις ειδικές βραβεύσεις αθλητών στις κορυφαίες διοργανώσεις του βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει έπαθλο 8.000 Ευρώ, ο ΑΟ Κηφισιάς 4.000 Ευρώ και από 1.000 Ευρώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΠΑΟΚ.

Συγκίνηση πριν τον τελικό όταν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στην Έλενα Δούκα Σαμαρά κι όταν ο πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής Γιώργος Λεονταρίτης παρέδωσε φανέλα του Σαμαρά με το «Νο 9» που είχαν υπογράψει όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στον τελικό. Το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών που γέμισαν το «Γ.Τριαντάφυλλος» και το σύνθημα «Ελλάς, Ελλάς, Νίκος Σαμαράς» χαρακτήρισε τη διοργάνωση η οποία σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στέφθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία. Το φάιναλ-4 του 2ου League Cup «Nίκος Σαμαράς» είναι η πρώτη διοργάνωση που εφαρμόστηκε ο κανονισμός χρήσης του «διαιτητικού video» με το τηλεοπτικό video της μετάδοσης να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις «ενστάσεις» αρχηγών και προπονητών των ομάδων.


Το φάιναλ-4 του 2ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» πέρασε στην ιστορία και η ΕΣΑΠ εργάζεται ήδη για την επόμενη διοργάνωση αλλά και μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το επαγγελματικό βόλεϊ και θα προβάλουν τους πρωταγωνιστές του.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ειδικότερα τον ΟΠΑΠ, τη NOVA και τον όμιλο Forthnet, το Allou Fun Park, όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, φυσικά τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ομάδων, τον Δήμο Βέλου Βόχας, τους παράγοντες του Παμβοχαϊκού, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους τεχνικούς, τους εθελοντές και τους φίλους του βόλεϊ στο Βραχάτι και στην Κορινθία που συνέβαλαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
volleyleague.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ