2013-03-03 22:46:03
Φωτογραφία για Αίγιο: Το ύστατο χαίρε στον Πέτρο Παλαιολογόπουλο
Το τελευταίο αντίο στον Πέτρο Παλαιολογόπουλο, τον επιχειρηματία από τη Μαμουσιά που αγάπησε το Αίγιο και ανέβασε ξανά τον Παναιγιάλειο στα σαλόνια των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Συντετριμμένη η γυναίκα του Έφη, οι δύο κόρες του και τα εγγόνια του, δέχτηκαν τις συλλυπητήριες ευχές από πολλούς φίλους του "Πετράν", που θα τον θυμούνται πάντοτε με αγάπη και σεβασμό για την προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό αλλά και για τη βοήθεια που έδινε πάντοτε απλόχερα σε όποιον του τη ζητούσε.

Ο Πέτρος Παλαιολογόπουλος έχασε αιφνίδια τη ζωή του από έμφραγμα το βράδυ της Παρασκευής σε ηλικία 74 ετών, σκορπίζοντας με το θάνατό του θλίψη στο Αίγιο και κυρίως στη μεγάλη οικογένεια του Παναιγιαλείου, στον οποίο ήταν πρόεδρος από το 1994 έως το 2002, οπότε και αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας, έχοντας όμως ανεβάσει στη Β΄Εθνική την αγαπημένη του ομάδα.

Μετά την κηδεία του, η σορός του μεταφέρθηκε στη Μαμουσιά όπου και ενταφιάστηκε. Η οικογένεια είχε ζητήσει, αντί στεφάνων, να δοθούν δωρεές στο ΕΚΑΜΕ και στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-filodimos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ