2013-03-03 18:00:03
Φωτογραφία για Σούτιλ και με τη βούλα
Ανακοινώθηκε απο τη Force India

Τη συμφωνία του Άντριαν Σούτιλ με την Force India επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης η ομάδα.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος επιστρέφει στην Force India μετά από έναν χρόνο απουσίας, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος με τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η ομάδα, τονίζοντας πως πλέον στόχος του είναι να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για το εναρκτήριο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας (13-15/3).

«Η Sahara Force India είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άντριαν Σούτιλ θα είναι ο δεύτερος πιλότος για το 2013. Ο 30χρονος Γερμανός θα τρέξει δίπλα στον Πολ ντι Ρέστα, δημιουργώντας ξανά το επιτυχημένο δίδυμο του 2011. Ο Άντριαν θα κάνει δοκιμές με την ομάδα στην πίστα της Βαρκελώνης, παίρνοντας τη θέση του πίσω από το τιμόνι της Force India την Παρασκευή και το Σάββατο», ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

Ενθουσιασμένος με την εν λόγω εξέλιξη παρουσιάστηκε ο Άντριαν Σούτιλ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, ιδιαίτερα με μία ομάδα που ξέρω τόσο καλά. Χαίρομαι για τη δεύτερη ευκαιρία που μου έδωσε η ομάδα. Με το να απέχω από το πρωτάθλημα με έχει κάνει να έχω περισσότερα κίνητρα. Οι δοκιμές στη Βαρκελώνη πήγαν πολύ καλά την προηγούμενη εβδομάδα. Πλέον σκοπός μου είναι αν συγκεντρωθώ στις δοκιμές της τελευταίας εβδομάδας και να προετοιμαστώ με τον καλύτερο τρόπο για την Αυστραλία».

Πηγή: sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ