2013-03-03 16:49:52
Φωτογραφία για Γνωρίστε πάνω από 100 είδη σκύλων
Διπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας σκύλων στις 23 και 24 Μαρτίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων και Προβολής (ΕΚΕΠ) στη Μεταμόρφωση, διοργανώνει ο Όμιλος Κυνοφίλων Αθηνών (ΟΚΑ)... ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του. Περισσότερες από 100 φυλές σκύλων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα διαγωνιστούν και θα κριθούν για την αρτιότητά τους.

Μερικοί από τους πλέον καταξιωμένους διεθνείς κριτές μορφολογίας σκύλων, από Αγγλία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ρωσία, Δανία, Τσεχία και Ελλάδα, θα αναδείξουν, με γνώμονα την προβολή των καλύτερων μορφολογικά καθαρόαιμων σκύλων, στην υπηρεσία της ιδανικής εκτροφής, τους καλύτερους των φυλών και τον καλύτερο της έκθεσης για την κάθε ημέρα.

Προσκαλούνται όλοι οι κυνόφιλοι, να επισκεφτούν την μεγάλη έκθεση, για να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκτροφείς των φυλών και να ενημερωθούν για τις δεξιότητες ή τις ιδιαιτερότητές τους.

Μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν επιδείξεις ικανοτήτων των σκύλων, να επισκεφθούν περίπτερα φιλοζωικών σωματείων, εκπαιδευτών, εκπρόσωπους εταιριών τροφών, αξεσουάρ, και οτιδήποτε αφορά τους καλύτερους μας φίλους.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η έκθεση θα είναι ανοιχτή -και για τις δύο ημέρες- από τις 10 π.μ. μέχρι τις 19.00 αντίστοιχα.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τί κλαις ρε ηλίθιε;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τί κλαις ρε ηλίθιε;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ