2013-03-03 16:30:11
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ Mercedes Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ
Την πεποίθηση ότι η Mercedes μπορεί να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα του 2013 εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Αισιόδοξος για την απόδοση της Mercedes εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά και την ολοκλήρωση της τρίτης ημέρας των χειμερινών δοκιμών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Βρετανός πιλότος, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόνισε πως η νίκη είναι εφικτή ενόψει του πρωταθλήματος του 2013, ωστόσο επισήμανε πως ακόμη έχουν πολύ δουλειά να κάνουν.

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να εντυπωσιαστούμε», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι να προσγειωθούμε στη γη και να διαπιστώσουμε ότι ακόμη έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Η Mercedes έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και όσον αφορά το τομέα μηχανών, αλλά και του σασί. Είναι πολύ καλύτερο από την προηγούμενη σεζόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι φόρεσαν οι celebrities;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι φόρεσαν οι celebrities;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ