2013-03-03 14:35:07
Φωτογραφία για Γιατρός σκότωσε με καραμπίνα το σκύλο του γείτονά του!
Τον ενοχλούσε ο σκύλος της γειτόνισσάς του και τον… «ξεφορτώθηκε» πυροβολώντας τον εν ψυχρώ με το κυνηγετικό όπλο του μπροστά στα μάτια του πατέρα της που τον εκλιπαρούσε, ένας αδίστακτος 54χρονος στο χωριό Πιπεριές στην Αλμωπία της Πέλλας! Το χειρότερο για τον δράστη είναι ότι έχει την ιδιότητα του… γιατρού!

Ο ακτινολόγος ισχυρίστηκε ότι το σκυλί του έφαγε τις κότες και το πυροβόλησε, πριν προλάβει να τον εμποδίσει ο 50χρονος γείτονας που τον παρακαλούσε να σταματήσει! Μάλιστα, επειδή δεν το θανάτωσε αμέσως, έριξε και δεύτερο πυροβολισμό με αποτέλεσμα τα σκάγια να πετύχουν σε καίριο σημείο το άτυχο ζώο και να σωριαστεί νεκρό.

Ο 50χρονος έσπευσε αμέσως να καταγγείλει τον απάνθρωπο δράστη στην Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Αριδαίας ανταποκρίθηκαν αμέσως, προσάγοντας τον 54χρονο γιατρό στο τμήμα. Στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα. Σε βάρος του… υπηρέτη του Ιπποκράτη σχηματίζεται δικογραφία βάσει του νέου νόμου για ζωοκτονία, με την οποία θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ