2013-03-03 14:01:03
Φωτογραφία για Κύριε Βενιζέλο, έχετε χάσει τον έλεγχο της πορείας του κινήματος
από τον Xρήστο Σγαρδέλη

Στο ΠΑΣΟΚ αυτό έχει χαθεί η πολιτική ταυτότητα του κινήματος. Στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει Δεξιά όπως και τι σημαίνει Αριστερά.

Στο ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου οι κόκκινες γραμμές αντί να μπουν προς τα δεξιά έχουν μπει αριστερά.

Η ηγεσία του κινήματος μας υπερασπίζεται και λέει σε όλα ναι, αυτούς που το 2009 κατέκριναν με υπερβάλλοντα ζήλο την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και τώρα με τον ίδιο ζήλο υπερασπίζονται τις πολιτικές του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Βενιζέλος και τα στελέχη που εκπροσωπούν το κόμμα μας δέχονται να πανηγυρίζει ο Αντώνης Σαμαράς την δόση των 140 εκατ ευρώ που θα πάρει η Ελλάδα. Αυτή τη συμφωνία την είχε κλείσει το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και τότε οι κύριοι της Δεξιάς μας φώναζαν δωσίλογους, προδότες κ.α.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος το σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στις 31/10/2011 είχε κάνει δήλωση υπέρ του δημοψηφίσματος και 3 (!!!) μέρες αργότερα σε άλλη δήλωσή του έλεγε πως... ήταν πάντα κατά του δημοψηφίσματος.


Με αφορμή το δημοψήφισμα ξεκίνησε η αποστασία κατά του Γ. Παπανδρέου και της τότε Κυβέρνησής μας από πρώην Βουλευτή της Περιφέρειάς μου της Β Πειραιά με δηλώσεις του τύπου " ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί παρελθόν".

Ε λοιπόν κύριοι η αποστασία ξεκίνησε από την Β Πειραιά, αλλά από τη Β Πειραιά θα ξεκινήσει και πάλι η Αναγέννηση του Κινήματος.

Μια Β Πειραιά που σιγοσβήνει καθώς η ανεργία έχει φτάσει στο 50% και πάνω.

Μια Β Πειραιά που στη νεολαία η ανεργία ξεπερνάει το 60%

Μια Β Πειραιά που είναι ξεχασμένη και εγκαταλειμμένη

Κύριε Πρόεδρε τι θα πούμε στο λαό της Β Πειραιά;;; Για ποιο ΠΑΣΟΚ θα μιλήσουμε;;; Για ποια πολιτική;;

Θα τους πούμε για ανάπτυξη; Ποια ανάπτυξη;

Θα τους πούμε ότι πετύχαμε μείωση του ΑΕΠ;;;

Θα τους πούμε για τα "τεράστια άλματα προόδου" που έχει κάνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια;

Μας λέτε συνεχώς ότι η Νεολαία έχει γυρίσει την πλάτη στη πολιτική. Λάθος κ. Πρόεδρε. Η Νεολαία δεν έχει γυρίσει τη πλάτη στη πολιτική. Η Νεολαία έχει γυρίσει τη πλάτη στο κόμμα μας. Στο ΠΑΣΟΚ. Αν δείτε έρευνες σε επίπεδο Νεολαίας είμαστε 5ο κόμμα. Με ποσοστά 5 και 6%.

Μας λέτε συνεχώς κ. Πρόεδρε για τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα έχετε βγάλει και σποτάκια κατά της Χ.Α.

Τώρα κ. Βενιζέλε;; Τώρα που η Χ.Α μπήκε στη Βουλή;; Τώρα κ. Πρόεδρε είναι πολύ αργά. Θα μπορούσατε να είχατε βγάλει σχέδιο νόμου πριν τις εκλογές που θα έχριζε την Χ.Α. ως τρομοκρατική οργάνωση. Αλλά να σας πω και κάτι άλλο;

Όταν ο Πολίτης βλέπει την εγκληματικότητα να αυξάνεται διαρκώς και είναι απροστάτευτος από της αρμόδιες αρχές τι περιμένετε; Δε θα βρει πάτημα ο απλός Πολίτης σε αυτό που "πουλάει" η Χ.Α. Ότι αντικαθιστά την Αστυνομία;

Ακούμε και το άλλο Πρόεδρε τελευταία. "Το ΠΑΣΟΚ θα ανέβει, όταν ανέβει και η Ελλάδα"... Κύριε Πρόεδρε. Αν εμείς αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανέβουμε δε θα ανέβει και η Ελλάδα. Αν εμείς δεν αλλάξουμε δεν θα αλλάξει και το σύστημα Κλείνοντας θα ήθελα να πω στα στελέχη μας και σε όλους όσους κατηγορούν την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ότι το μέλλον θα κρίνει την Κυβέρνηση....
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ