2013-03-03 13:23:07
Φωτογραφία για Πύργος: Στο εδώλιο πέντε άτομα για τον φόνο του Αιγιώτη επιχειρηματία Αγγελόπουλου
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου θα αναβιώσει σε ένα μήνα ο φόνος του αιγιώτη 59χρονου επιχειρηματία Αγγελου Αγγελόπουλου, που είχε πέσει νεκρός από πυρά, στις 3 Φεβρουαρίου 2011, έξω από την πολυκατοικία του διαμερίσματός του στην οδό Μελετοπούλων 61Α.

Ως κατηγορούμενοι θα καθίσουν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες, ηλικίας 25, 26, 29 και 48 ετών, καθώς επίσης και μια 27χρονη. Στο εδώλιο θα καθίσει ένας επιχειρηματίας από το Αίγιο, που διατηρούσε παλαιότερα επαγγελματική σχέση με το θύμα και θεωρείται ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του επιχειρηματία.

Κατά το κατηγορητήριο, η δολοφονία παραγγέλθηκε από επιχειρηματία του Αιγίου που κατηγορούσε τον Αγγελόπουλο ότι του χρωστούσε το ποσό των 160.000 ευρώ. Πρόκειται για επιχειρηματία που τα προηγούμενα χρόνια ήταν συνέταιρος του Αγγελόπουλου, στο κατάστημα «Ανώνυμο» στον Λόγγο. Τη συγκεκριμένη οφειλή ο Αγγελόπουλος δεν την αποδέχτηκε και για τον λόγο αυτό ήλθε σε αντιπαράθεση με τον κατονομαζόμενο ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Αρχικά η δολοφονία είχε σχεδιαστεί να γίνει τον Ιανουάριο του 2011, όμως οι κινήσεις του επιχειρηματία εκείνη τη βραδιά οδήγησαν στη ματαίωσή της.

Πηγή: εφημερίδα Πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ