2013-03-03 12:52:05
Φωτογραφία για Φόβοι για δεύτερο χτύπημα από τους ληστές με τα καλάσνικοφ
Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των ληστών με τα καλάσνικοφ, που το πρωί της Παρασκευής “χτύπησαν” στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο του... Αγίου Μύρωνα αναζητάει η τοπική ΕΛΑΣ. Ήδη, αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία, όπως ο αριθμός της πινακίδας του αγροτικού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν οι ληστές (το αυτοκίνητο αποδείχτηκε πως ήταν κλεμμένο), αλλά και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες που είδαν προσεκτικά τις κινήσεις τους. Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ καταλήγουν στο συμπέρασμα πως οι δράστες πρέπει να ήταν από την ευρύτερη περιοχή ενώ έκδηλη είναι η ανησυχία για ενδεχόμενο δεύτερο χτύπημα.

Η ληστεία

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Παρασκευής, άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά φορώντας κουκούλα και κρατώντας ένα καλάσνικοφ άρπαξε έναν ταχυδρομικό σάκο που περιείχε περίπου 10.000 ευρώ και στην συνέχεια εξαφανίστηκε με ένα κόκκινο 4Χ4 στο οποίο περίμενε με αναμμένη τη μηχανή ο συνεργός του. Την ώρα της ληστείας στο υποκατάστημα βρίσκονταν το προσωπικό καθώς και αρκετοί πελάτες.


Η ληστεία σημειώθηκε μόλις το ταχυδρομικό ταμιευτήριο άνοιξε τις πόρτες του ενώ σήμερα 1η του μήνα στο υποκατάστημα υπήρχαν χρήματα που προορίζονται για πληρωμή μισθών και συντάξεων. Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εξυπηρετεί ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της περιοχής ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες φαίνεται να είχαν προσχεδιάσει με προσοχή τα βήματά τους. Επέλεξαν να χτυπήσουν πρωί αιφνιδιάζοντας τους υπαλλήλους και 1η του μήνα που υπήρχαν χρήματα στο υποκατάστημα.
prismanews
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ