2013-03-03 12:30:12
Φωτογραφία για ΠΟΣΟΣΤΑ... ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ!
Ασταμάτητος ο Ραφίκ Τζιμπούρ στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του, συνέχισε και στο Ηράκλειο να σπάει τα κοντέρ!

Με τα δύο γκολ στην Κρήτη ο Αλγερινός επιθτικός έφτασε τα 20 και έπιασε τον αριθμό γκολ που είχε πετύχει πέρσι ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Τζιμπούρ κυνηγά τώρα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", τον Ζιοβάνι που είχε βάλει 21 γκολ το 2003-04 και τον Αλεξανδρή που είχε πετύχει 23 τέρματα την περίοδο 1996-97.

Εντυπωσιακά είναι τα πσοοστά ευστοχίας του «τρομοκράτη», καθώς αυτά τα 20 γκολ τα έχει πετύχει σε 62 τελικές προσπάθειες. Δηλαδή βάζει ένα γκολ σε περίπου τρεις τελικές. Και τα βάζει με κάθε τρόπο, με σουτ, με πλασέ, με κεφαλιές, ακόμη και... πεσμένος, όπως το χτεσινό επί του ΟΦΗ. Από τα 20 γκολ, μόλις ένα είναι με πέναλτι.

Για τον Τζιμπούρ είναι θέμα χρόνου να κληθεί ξανά στην Εθνική Αλγερίας, καθώς πλέον έχει μπει και στη λίστα με τους κορυφαίους Αλγερινούς σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Τα αφιερώματα για τον "τρομοκράτη", όπως και για τον Αμπντούν, συνεχίζονται στα ΜΜΕ της πατρίδας τους μετά από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού.

Ο δε Αμπντούν έχει φτάσει τις 8 ασίστ και πάει για δεύτερη στη σειρά σεζόν να κυριαρχήσει σε αυτή την επίσης πολύ σημαντική στατιστική κατηγορία του πρωταθλήματος...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ