2013-03-03 09:30:05
Φωτογραφία για «Ευθεία» για τη νίκη η ΑΕΚ
Στην... άκρη αναμένεται να αφήσει ο Έβαλντ Λίνεν τον ρόμβο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας με 4-4-1-1 και τους χαφ στην ευθεία, ενώ στα πρόσωπα δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Σε αλλαγή συστήματος προχωράει ο Γερμανός τεχνικός ενόψει του σημερινού ντέρμπι, όπου μοναδικός στόχος του Δικεφάλου δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μπορεί το 4-4-2 με ρόμβο να «έπιασε» στα περισσότερα από τα προηγούμενα παιχνίδια της Ένωσης, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό θα διαφοροποίσει τα πλάνα του, θέλοντας να δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του και να αναχαιτίσει του Σισοκό και Μαυρία στα άκρα.

Έτσι ο Λίνεν θα παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-4-1-1, όπου την τετράδα του κέντρου θα αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κορδέρο, Μητόπουλος, Φέτσης και Γκερέιρο. Σε αυτή την περίπτωση πάντως ο Φέτσης θα βγαίνει για βοήθειες στην αριστερή πτέρυγα, καθώς είναι δεδομένο πως ο Γκερέιρο μόνος του θα αντιμετωπίσει προβλήματα με τον Σισοκό.

Θέση βασικού παράλληλα αναμένεται να πάρει ο Κατίδης, ως επιτελικός χαφ, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αντώνη Πετρόπουλο. Όσο για την άμυνα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντόπουλος, με το δίδυμο των στόπερ ν' απαρτίζουν οι Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής και οι Τσουμάνγκας, Τσουκαλάς δεξιά και αριστερά τους αντίστοιχα.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ