2013-03-03 00:16:52
Φωτογραφία για Νίκη με μπαλάρα και μια ανάσα από το 40ό!
Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ παίζει και καλό ποδόσφαιρο και νικάει. Παίρνει αυτό που θέλει και ευχαριστεί τους απανταχού οπαδούς του. Με τον Ισπανό στον πάγκο του ο Ολυμπιακός πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του και την τρίτη εκτός έδρα στο πρωτάθλημας.

 Επικράτησε με μπαλάρα 4-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη και πλέον βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να ράψει στη φανέλα του το 4ο αστέρι. Ο Ολυμπιακός θέλει απλά μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ (η στραβοπάτημα την Κυριακή από τους διώκτες του) για να σφραγίσει το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας του και να κάνει το καλύτερο πάρτι γεννεθλίων στο ΝΑΟ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής και αυτή τη φορά ο Ράφικ Τζιμπούρ, που πέτυχε τα 2 από τα 4 γκολ της νίκης, αν και πάνω απ’ όλα πρέπει να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ είναι εντελώς μια άλλη ομάδα. Πολύ διαφορετική από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Απροσπέλαστος στην άμυνα, με Αβραάμ και Μανωλά να κάνουν σούπερ δίδυμο, με Φέισα, Γκρέκο και Μασάντο σε πρώτη φάση και Ιμπαγάσα, Μανιάτη στην πορεία να κάνουν κουμάντο στο κέντρο και τους Αμπντούν, Βλαχοδήμο, να κυριαρχούν στις πτέρυγες. Αυτός ο Ολυμπιακός αρέσει. Και κυρίως υπόσχεται πολλά για το μέλλον...
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ