2013-03-02 20:31:10
Φωτογραφία για VIDEO: Κέρκυρα - Πλατανιάς  2-1
Οι «Φαίακες», που ήθελαν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή στην Superleague είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κυβελίδη, ο οποίος σκόραρε δις στο 3’ και στο 36’. Για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μέτραγαν τρεις νίκες στην σειρά, μείωσε στο 70’ ο Μπέλιτς.

Ο αγώνας Οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να προηγηθούν με το... καλημέρα. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3’ ο Ηλιάδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Κυβελίδης κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 19’, όταν ο Αναστασάκος βγήκε τετ-α-τετ με τον Αναστασόπουλο, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 36’ ήταν η σειρά της Κέρκυρας να φανεί όχι απλά απειλητική, αλλά και να πετύχει το δεύτερο τέρμα της στην συνάντηση και πάλι με τον Κυβελίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την σέντρα του Λεόν από τα αριστερά και με το κεφάλι, νίκησε τον Αναστασόπουλο.


Οι Κρητικοί χρειάστηκαν 11 λεπτά για να συνέλθουν από την ψυχρολουσία και στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’+1’), λίγο έλειψε να μειώσουν όταν ο Αναστασάκος έφυγε ωραία στην κόντρα, αλλά το σουτ πάλι δεν βρήκε δίχτυα.

Το β΄μέρος ξεκίνησε σχεδόν όπως το α’, με την Κέρκυρα να είναι πιο απειλητική και τον Κυβελίδη στο 54’ να βγαίνει από πλάγια θέση, φάτσα με τον Κηπουρό, αλλά ο δεύτερος απέκρουσε εντυπωσιακό το σουτ του άσου των «Φαιάκων».

Ο Πλατανιάς σταδιακά ανέβασε την απόδοση του στο παιχνίδι και στο 70’ μείωσε με τον Μπέλιτς, ο οποίος στην πρώτη του προσπάθεια στο ματς, έκανε ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από τα πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο τέρμα οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο στον αγώνα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που άγγιξαν το 3-1 στο 82’, όταν ο Λεόν έκανε την σέντρα, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκέσιος από κοντά την έστειλε και πάλι στο δοκάρι. Αυτή ήταν η τελευταία φάση στον αγώνα, με την Κέρκυρα να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας (15’ Αθανασίου), Βενέτης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γιάντσης (72’ Αγρίτης), Γκέσιος, Κυβελίδης (87’ Πετρούσης)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης (16’ Αργυρόπουλος), Καλαϊτζιτς, Δέντσας, Μιρτσέτα (70’ Μπέλιτς), Γκονζάλες (45’ Γιακουμάκης), Τετέ, Γιάννου

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ