2013-03-02 18:58:05
Φωτογραφία για ΣΟΥΚΙΑΣ : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ... ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Οι Νέοι του Ολυμπιακού πιάνοντας καταπληκτική απόδοση επικράτησαν 2-1 της Άντερλεχτ, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς,ο Ραφαήλ Σούκιας, μίλησε στον «Γαύρο» και παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η πορεία της ομάδας των Νέων μπορεί να συνεχιστεί. Παράλληλα έριξε τους τόνους επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να δουλέψουν και να προετοιμαστούν με χαμηλά το κεφάλι αφού θέλουν πολύ να κατακτήσουν το πρωτάθλημα

«Είμαι πολύ χαρούμενος ύστερα από αυτή τη σπουδαία πρόκριση που πετύχαμε επί της Άντερλεχτ. Στη διοργάνωση συμμετέχουμε για πρώτη χρονιά και έχουμε καταφέρει να διανύσουμε μία τόσο μεγάλη πορεία, η οποία πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και θα μπορούσα να πω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάμε στους «4». Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να χαμηλώσουμε το κεφάλι και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται, γιατί να μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το πρωτάθλημα το οποίο πρέπει να κατακτήσουμε», ήταν τα λόγια του Σούκια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ