2013-03-02 18:13:04
Φωτογραφία για Ηλεία: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες
Πρόσκαιρη μεταβολή περιμένουμε τη νύχτα του Σαββάτου και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με τοπικά, πιθανόν, ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά παράλια και νότια τμήματα της Ηλείας. Η κακοκαιρία θα απασχολήσει με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις νότιες και ανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου, φαινόμενα που πιθανόν να συνοδεύονται από ραγδαίες βροχές, ριπαίους ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Με ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς βροχές, θα κυλήσουν οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο 2/3, αυξημένη συννεφιά και σκόνη, με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές στα δυτικά παράλια και τη νότια Ηλεία, αργά τη νύχτα. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και στα ορεινά 4 με 5, το μεσημέρι στους 18 με 19, τοπικά 20 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί από το μεσημέρι ισχυροί 6 και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις 7 έως θυελλώδεις 8 μποφόρ, πιθανόν για λίγο αργά την νύχτα 9.


Την Κυριακή 3/3, περιμένουμε βροχές νωρίς το πρωί, πιθανόν στα νότια τοπικά ισχυρές, βελτίωση το υπόλοιπο της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 11 με 12 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 16 με 17 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Άνεμοι βορειοανατολικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Την Δευτέρα 4/3, περιμένουμε σχεδόν αίθριο καιρό με αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 και τοπικά +1 με +2 στα πεδινά και στα ορεινά +2 με +3, το μεσημέρι στους 16 με 17 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Την Τρίτη 5/3, περιμένουμε αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 και τοπικά +2 με +3 στα πεδινά και στα ορεινά +3 με +4, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι ασθενείς 3 έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τετάρτη 6/3, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βαθμιαία σημαντική ενίσχυση ανέμων από ανατολικές διευθύνσεις. Θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ