2013-03-02 17:17:33
Φωτογραφία για ΑΛΟΝΣΟ : 200 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ
O Fernando Alonso πιστεύει ότι φέτος η Ferrari μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο και να σπάσει την παντοκρατορία της Red Bull που εδώ και τρία συνεχόμενα χρόνια κάνει double.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr", ο Ισπανός τόνισε ότι αν η ομάδα του ελαχιστοποιήσει τη διαφορά από το τελευταίο Grand Prix στη Βραζιλία, τότε φέτος θα δούμε μια Ferrari 200 φορές καλύτερη από πέρυσι!

«Προφανώς οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες, συνεπώς είναι πολύ δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις με την προηγούμενη εβδομάδα. Πιθανότατα η σιγουριά που έχουμε να είναι περισσότερη από πέρυσι. Την ίδια εποχή την προηγούμενη σεζόν ξέραμε ότι λίγο-πολύ ήμασταν δύο δεύτερα πίσω από τις κορυφαίες ομάδες.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στόχος μας είναι να ελαχιστοποιήσουμε τη διαφορά που είχαμε στο τελευταίο Grand Prix στη Βραζιλία και ελπίζω να το κάνουμε αυτό, κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε 200 φορές καλύτεροι από την περσινή σεζόν», ήταν τα λόγια του Ισπανού για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Το κάναμε και πέρυσι που ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, που είχαμε προβλήματα με τις εξατμίσεις και με την αεροδυναμική σήραγγα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ